Aldiva Works - Kunstharsvloeren
Een kunstharsvloer voor industriële toepassing?

Kunstharsvloeren zijn ideaal voor industriële toepassingen. Ze komen tegemoet aan de zware eisen die worden gesteld aan vloeren van bijvoorbeeld laadkades, opslagruimtes, parkeergarages, fabriekshallen, productieruimten voor voeding en de farmaceutische sector.

Stevige en onderhoudsvriendelijke kunstharsvloeren

Aldiva Works heeft een uitgebreid gamma aan mogelijkheden in kunstharsvloeren voor de industrie. De vloeren worden door ons op vakkundige wijze, snel en met een minimum aan overlast, aangebracht en hebben daarna een hoge mate van slijtvastheid, chemische resistentie, vlakheid, reinigbaarheid, slip weerstand... enz. Zo kunnen normale of sterk gedegradeerde ondergronden terug in stand worden gezet en/of bestand gemaakt worden tegen zware mechanische en/of chemische belastingen.

Vrijblijvend contact opnemen?
Vrijblijvende offerte

Door de ontwikkelingen op het gebied van kunstharsvloeren en het toenemende aantal mogelijkheden, kunnen wij voor steeds meer klanten een vloer maken die voldoet aan de specifieke wensen en verwachtingen. Al meer dan twintig jaar houden wij ons bezig met het aanbrengen van kunstharsvloeren specifiek voor industriële toepassingen.

Wellicht kunnen wij ook u van dienst zijn met een stevige en onderhoudsvriendelijke afwerking van uw vloer?

Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.