Nieuws
Even voorstellen.... Matthias.
13-11-2017

Begin april werd ons team aangevuld met een nieuwe collega die ons gaat versterken als technisch adviseur.
Matthias Moorthamer is 28  jaar en afkomstig uit het Antwerpse.
Dankzij een uitgebreide interne opleiding van meerdere maanden is Matthias nu helemaal klaar om als technisch adviseur bij u langs te komen, de situatie te analyseren en een juiste diagnose te stellen.
Wij wensen hem alvast alle succes toe in zijn nieuwe functie.

Bisbeurs 2017
03-10-2017

Ook dit jaar kan je Aldiva weer vinden op de bis-beurs van 7 tot 15 oktober.
Gedurende deze dagen kan u op onze stand terecht voor alle informatie en advies over opstijgend vocht en kelderdichting. Wij demonstreren u graag hoe wij werken en hoe wij dankzij jarenlange ervaring een werkwijze hebben ontwikkeld waarmee we uw vochtproblemen écht oplossen.
Kom gerust kennis maken en informeren naar onze aanpak, we ontvangen u graag op stand 1131.

Praktisch
Bis-beurs
Flanders Expo, Gent
7 tot 15 oktober
week: 13.00 tot 18.30
weekend: 10.00 tot 18.30
nacht van bis: vrijdag 13 oktober tot 23.00
Flanders Expo te Gent

Aldiva maakt uw kelder definitief waterdicht.
20-09-2017

Is uw kelder nu een onbruikbare ruimte?

Over het algemeen is de kelder een relatief gesloten ruimte waardoor ze vaak last hebben van vocht. In een vochtige kelder kan u natuurlijk geen voedselreserves, wijn of spullen bewaren en dat is jammer, u verliest daarmee een handige opslagruimte.
Bovendien verspreidt zo'n vochtige ruimte vaak een onaangename geur en kan er na verloop van tijd schimmel ontstaan op de muren wat nadelig is voor uw gezondheid en voor de waarde van uw woning.

Zelf uw kelder dichten?

Misschien staat ook bij u het dichten van de kelder op het to do-lijstje? In eerste instantie is het dan belangrijk om de oorzaak van het vocht goed te analyseren. Zelf uw kelder gaan dichten is helaas vaak vragen om problemen. Er kunnen namelijk verschillende oorzaken zijn voor water- en vochtproblemen en deze zullen allemaal vragen om een andere behandelmethode. Met een verkeerde behandeling zal vocht en/of water al snel opnieuw zijn weg vinden naar uw kelder.
Het waterdicht maken van uw kelder laat u best over aan de specialist. Laat u bij het kiezen van een deskundige niet misleiden door de soms zeer lage prijzen, deze bedrijven bieden vaak geen enkele garantie. Bij Aldiva garanderen wij u wel degelijk een droge kelder zonder bijkomende pompjes of dure luchtafzuig-systemen.

De juiste aanpak!

Aldiva maakt al jarenlang succesvol gebruik van het Decolith® procédé in de strijd tegen vocht en water. Denk daarbij aan kelders maar ook aan ondergrondse garages, aalputten, liftputten, waterputten, enz.
Dit procédé bestaat uit het aanbrengen van een waterdichte bepleistering waardoor geen nieuw vocht kan binnendringen.
Indien er beschadigingen zijn in uw betonstructuur, zoals barsten of zettingsscheuren, kan er beter gebruik gemaakt worden van PU injecties. We boren dan eerst gaatjes in de massieve constructie waarna we de elastische materialen injecteren. Dit product verdeeld zich dan in de constructieve barsten, waardoor een afdichting ontstaat die geen vocht meer doorlaat.


Beter voorkomen dan genezen.

Ook in nieuwbouwwoningen is het verstandig om er meteen voor te zorgen dat de kelderverdieping of ondergrondse garage geen last krijgt van overmatig vocht. Door het aanbrengen van de juiste beschermlagen, krijgt grond- en regenwater van bij het begin geen kans.

Maak gebruik van premies!

Uw kelder of ondergrondse ruimte waterdicht maken zal natuurlijk vragen om een investering maar in vele gevallen kan u beroep doen op een premie van de overheid. Zo is er de Vlaamse verbeteringspremie voor huiseigenaren in het Vlaams gewest die hun woning willen verbeteren. Daarnaast is er ook nog de Vlaamse renovatiepremie. Het is wat zoekwerk om uit te vinden of u in aanmerking komt maar het kan de kosten van uw kelderdichting behoorlijk doen dalen.


Maak uw kelder nu droog.

Neem alvast de eerste stap naar een droge kelder en neem contact met ons op. We komen steeds vrijblijvend bij u langs voor een diagnose. Bovendien zal u verrast zijn van onze correcte prijzen!

Vochtproblemen? Kies de juiste expert!
20-03-2017

Vocht in uw woning kan voor aardig wat problemen zorgen. Uiteraard is het slecht voor je woning maar we vergeten vaak dat  vocht ook schadelijk kan zijn voor de gezondheid.
Vochtproblemen laat je dan ook best zo snel mogelijk oplossen.
Ben je op zoek naar de juiste specialist, let dan zeker op het volgende:
• kies voor een échte oplossing op lange termijn, niet voor pompjes of dure lucht-afzuigsystemen.
• vraag resultaatsverbintenis en garantie
• laat de expert eerst langskomen voor een diagnose

Hoe verloopt een samenwerking met Aldiva?

  1. Contacteer ons voor een afspraak via ons contactformulier of via telefoon.
  2. Onze expert komt vrijblijvend bij u langs. Elke situatie is anders en daarom is een grondige diagnose van de situatie en een goed werkplan belangrijk. Wij willen uw vochtproblemen écht oplossen, zodat u zich op lange termijn geen zorgen meer hoeft te maken over vocht in uw woning.
  3. U ontvangt vrijblijvend onze offerte.
    Aldiva zal u nooit onder druk zetten met tijdelijke kortingen. Wij maken u een eerlijke en transparante offerte waar u in alle rust over mag nadenken.
  4. Hebt u beslist om met ons in zee te gaan, dan bepalen we samen wanneer de werken worden uitgevoerd. Wij vragen nooit om op voorhand een voorschot te storten.
  5. U ontvangt onze factuur pas op het einde van de werken, met resultaatsverbintenis én garantie!
In geval van opstijgend vocht, kan u waarschijnlijk ook gebruik maken van de Vlaamse verbeteringspremie. In ons artikel van mei 2016 vind u daarover alvast een heleboel informatie.

Hebt u momenteel last van opstijgend vocht of is uw kelder onbruikbaar ten gevolge van vochtproblemen, zet dan vandaag de eerste stap en contacteer Aldiva voor vrijblijvende diagnose en offerte!

Je kelder inrichten als extra leefruimte.
24-04-2017

Heb jij ook een kelder die niet gebruikt wordt omdat hij vochtig is en vuil?
Jammer, want het is een plek die heel goed kan ingericht worden waardoor je niet alleen extra waarde creëert voor je woning maar ook jezelf meer luxe gunt met een extra leef- of gebruiksruimte.


De mogelijkheden van je kelder zijn enorm!

Uiteraard kan je je kelder gebruiken als bergruimte of opslagruimte. Zodra je kelder droog en netjes is, kan je er wat kasten of eenvoudige rekken in plaatsen en je extra bergruimte is klaar.
Maar er zijn nog zoveel andere mogelijkheden:

Wasplaats in de kelder

In kleinere woningen is het vaak moeilijk een geschikte plek te vinden voor je wasmachine en droogkast, dus waarom niet in de kelder? In de meeste gevallen is het redelijk eenvoudig om hier watertoevoer en - afvoer te installeren. Voorzie ook nog een gootsteen en je kelder wordt de perfecte wasruimte.

Je persoonlijke sportruimte

Je eigen fitnessruimte in de kelder? Zeker voor wie weinig tijd heeft kan dat de perfecte oplossing zijn om toch regelmatig te sporten. Fitnessapparatuur of apparatuur voor krachttraining is al tegen een redelijke prijs verkrijgbaar. Vul dat aan met een sportmat om te stretchen, een muziekinstallatie en/of een televisietoestel en je hebt de perfecte fitnessruimte op maat.
Een kelderruimte heeft over het algemeen weinig natuurlijk licht maar met een heldere verlichting, lichte muren en eventueel een aantal spiegels tegen de wanden krijg je toch al snel een aangenaam lichte ruimte.

Je kelder inrichten als man cave

De man cave wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit en vaak wordt daar de zolder- of kelderruimte voor ingericht. Het klinkt in eerste instantie misschien ongezellig om daarvoor de kelder te gebruiken maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Een mooie vloer, een vrolijke kleur tegen de muur, een pooltafel of flipperkast en een gemakkelijke zetel, voor je het weet heb je een gezellige ruimte. Nog wat extra ruimte voor een kleine bar met koelkast en je kelder is omgetoverd tot een ultieme ontspanningsruimte.

Speelkamer om lekker te rommelen

Voor kinderen kan een mooi afgewerkte kelder de speelruimte worden waar ze zich volledig kunnen uitleven. Schilder de muren in vrolijke kleuren met een goed afwasbare verf en zorg voor een vloerbedekking die gemakkelijk te onderhouden is. Leg een aantal kussens op de grond en zorg voor genoeg opbergdozen waar ze al hun speelgoed in kwijt kunnen. In een speelruimte mag je gerust je fantasie gebruiken bij de inrichting. Wat denk je van een vrolijke muurschildering of een wand geschilderd met krijtbordverf zodat ze naar hartelust kunnen tekenen? Je kan ook kiezen voor een bepaald thema en daar je inrichting op afstemmen, bv een piratenschip, een kasteel voor de prinsesjes of een jungle. Alles kan....

Je  privé filmzaal

Ook als filmzaal kan de kelder prima dienst doen. Een groot scherm en surround systeem, wat gemakkelijke zetels, kussens of zitzakken en je kan hier gezellig met z'n allen film kijken. Of misschien kijken de mannen hier graag naar voetbal terwijl de dames boven naar een film kijken, die discussie is dan ook opgelost. Qua decoratie heb je niet veel nodig, een nette vloerbekleding en een donkere tint verf tegen de muren zijn al voldoende. Geen ramen is in dit geval juist een voordeel!

De droom van een wijnkelder

Uiteraard mogen we de wijnkelder niet vergeten in ons lijstje. Een wijnkelder waar we al onze lekkere wijntjes kunnen bewaren en misschien zelfs een wijnproefavond met vrienden kunnen organiseren, het blijft een geweldig idee. De bewaarcondities zullen natuurlijk optimaal moeten zijn als je betere wijnen over een langere termijn wil bewaren. Temperatuurschommelingen moeten vermeden worden en de luchtvochtigheid moet juist zitten. Wordt het moeilijk om de perfecte omstandigheden te creëren, dan kan je ook gebruik maken van klimaatkasten, die vind je in verschillende formaten en prijzen en zijn uiterst praktisch voor het bewaren van wijn en sterke dranken.

Je kelder inrichten als logeerkamer

Je kelderruimte kan ook perfect omgetoverd worden in een extra slaapkamer. Goed ingericht kan het een heel gezellige ruimte worden en een klein, hoog raam laat voldoende licht en lucht binnen. Wil je er toch liever niet zelf slapen, dan kan je hem nog perfect gebruiken als logeerkamer.

Ontspannende wellnessruimte

Mag het wat meer zijn? Dan kan je kelder prima fungeren als wellnessruimte. Een sauna, douche en enkele gemakkelijke ligzetels vormen de basis. Besteed ook voldoende aandacht aan de afwerking: een mooie vloer, warme kleuren en zachte verlichting zorgen voor de juiste sfeer.

Je kelder inrichten, hoe begin je eraan?

De kelder is de ruimte die het vaakst te lijden heeft van vocht of water, zorg daarom eerst voor een droge kelder voor je start met schilderwerken of inrichting. Aldiva lost eventuele vocht- of waterproblemen graag op, zodat je daarna jarenlang ten volle kan genieten van je extra leefruimte.
Hou ook rekening met leidingen en elektrische bedrading en bekijk hoe ze kunnen weggewerkt worden.
Ook de vloer zal waarschijnlijk onder handen moeten genomen worden. Een dampdoorlatende epoxycoating is een goede optie en zorgt voor een slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer.
Daarnaast kan je ook nog overwegen extra isolatie te voorzien of de muren geluidsdicht te maken.
Hoe je je kelder ook wil inrichten, Aldiva geeft graag advies en staat je bij in de uitvoering van je plannen.
Zet alvast de eerste stap en contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Lage emissiezone Antwerpen
16-02-2017

Sinds 1 februari werd de hele Antwerpse binnenstad en een deel van linkeroever lage emissiezone. Ook voor Aldiva was het dus tijd om het wagenpark eens onder de loep te nemen.
De meeste van onze wagens en camionettes voldoen gelukkig aan de euro 6-,5- of 4-norm en mogen vlot Antwerpen binnen. Onze wagens met euro 3-norm passen we de komende weken aan met een roetfilter. Andere steden zullen immers binnenkort het voorbeeld van Antwerpen volgen. Mechelen en Brussel voeren de lage emissiezone in vanaf 2018 en Gent volgt in 2020. Door ons wagenpark nu aan te passen aan de normen zijn we voorbereid op dit nieuwe beleid en werken we mee aan het verbeteren van de luchtkwaliteit in de steden.

Aldiva maakt uw kelder echt droog.
01-12-2016

Waarom spreken we bij Aldiva over 'écht droog'?

Enkele weken geleden stonden we voor de derde keer op de Bisbeurs waar we weer heel wat bezoekers mochten informeren.
Ook dit jaar viel het ons op dat veel van onze concullega's in kelderdichting nog vaak oplossingen voorstellen met pompjes of dure luchtafzuigsystemen. Bij Aldiva vinden we dat niet het juiste antwoord op uw vocht- of waterproblemen. We vergelijken het graag met aspirine nemen tegen pijn, de pijn is wel weg maar het probleem is niet opgelost en de narigheid komt terug.
Aangezien vocht en water niet alleen uw woning aantasten maar ook uw gezondheid, stellen wij u liever een langdurige oplossing voor waarbij we uw kelder écht droog maken!


Wat betekent dat, écht droog?

Aldiva zorgt ervoor dat uw kelder volledig waterdicht wordt gemaakt, waardoor pompjes of dure luchtafzuig-systemen overbodig worden. Wij doen dit door het aanbrengen van waterdichte bepleisteringen volgens het DECOLITH ® procedé.
Dit procédé omvat het brevet op de toeslagstoffen en de daarmee verbonden arbeidsmethode. Bij kelderdichting wordt een meerlaagse waterdichte bepleistering van ongeveer 2,5 cm aangebracht op het metselwerk of op het beton. Dit vormt een monolitische eenheid met de ondergrond, waardoor het water er niet meer doorheen kan. Het resultaat is een droge kelder die u weer kan gebruiken om voedselvoorraaden of wijn te bewaren of om allerlei spullen op te bergen.
Dezelfde techniek is uiteraard toepasbaar voor zwembaden, ondergrondse garages en liftputten. Zelfs aal- en waterputten behandelen we volgens het DECOLITH ® procedé. En met een gemetste waterdichte kelderdichting bij nieuwbouw zit u al van bij de start goed – en droog.


Hoe bewijzen we dat deze techniek werkt?

Wie op de Bisbeurs geweest is, heeft waarschijnlijk ons demo-materiaal gezien. Met deze constructie tonen we perfect dat het water uit de kuip niet door de stenen dringt en dat de binnenzijde perfect droog blijft. We geven u daarbij natuurlijk graag een woordje uitleg over de techniek en werkwijze.
Wil u dit graag life zien, kom dan in januari zeker bij ons langs op Bouw & Reno in Antwerp Expo.
Liever niet zo lang wachten om uw kelder droog te maken? Neem contact met ons en we komen binnenkort bij u langs voor gratis en vrijblijvend advies.

Muren injecteren tegen opstijgend vocht
08-08-2016

Hebt u last van vocht in uw woning dan zijn er verschillende oorzaken mogelijk. Eén van de meest voorkomende problemen is opstijgend vocht en dit kan het best bestreden worden door het injecteren van de muren met een vochtwerend middel, zoals bv. Siloxanen en/of Gel. Gebeurt dit op een professionele wijze dan ben je voor minstens 30 jaar verlost van het vochtprobleem.

Het ontstaan van opstijgend vocht

Opstijgend vocht in de woning is meestal het gevolg van het falen van een oude, aftakelende waterkerende laag, de slechte plaatsing van een waterkering of de foute afwerking van de muur. Het probleem doet zich het meestal voor in oudere woningen maar ook in een nieuwbouwwoning kan je geconfronteerd worden met opstijgend vocht door een waterkering die op een verkeerd niveau werd geplaatst.
Staat je afwerkpleister rechtstreeks in contact met de ondergrond dan kan het vocht in de die pleister trekken. Daardoor komen natuurlijke minerale zouten in de muur terecht. Die zouten trekken nog meer vocht aan en de muur wordt steeds vochtiger.

De gevolgen van opstijgend vocht

Opstijgend vocht is zeer schadelijk zijn voor je woning en leidt tot aantasting van cement, stenen, voegwerk en muurafwerking. Vaak komt ook het behang en pleisterwerk los en zullen houten kozijnen en deurposten sneller gaan rotten. Wat we echter niet mogen vergeten is dat schimmelvorming niet alleen schadelijk is voor je woning maar ook een risico vormt voor je gezondheid en kan leiden tot hoesten, benauwdheid en aantasting van de luchtwegen.

De juiste diagnose is een eerste stap naar een oplossing

Opstijgend vocht is behoorlijk makkelijk te herkennen. Het doet zich bijna steeds voor aan de onderzijde van de muur en zorgt voor een duidelijk schadebeeld. Zoutproductie door natte en/of vochtige muren veroorzaakt een witte uitslag die lijkt op schimmel. Deze krijtachtige vlekken zijn salpeter en ontstaan door een chemische reactie tussen de nitraten in het grondwater en de mineralen in het steenwerk.
Toch is het vaak moeilijk het verschil te zien tussen opstijgend vocht en vochtinfiltratie van buitenaf. Een grondige diagnose is dan ook belangrijk en ligt aan de basis van een definitieve oplossing.

Onze werkwijze

Tijdens het injecteren van de muur vormen we een horizontale vochtbarrière door onder druk een vochtwerend product in te brengen. Zo ontstaat een chemische waterkering. We overlopen even de verschillende mogelijke stappen, afhankelijk van de problematiek:
• het eventueel afkappen van pleisterwerk tot boven de aangetaste zone
• vervolgens worden er een aantal gaten geboord, waarvan de boorwijze afhankelijk is van het type muur en het gebruikte injectieproduct
• in die gaten wordt het vochtwerend middel ingespoten
Het eventueel aanbrengen van zoutwerende folies, indien nodig
• Droogtijd
is afhankelijk van de steensoort, muurdikte en verluchting in de ruimte.

Kostprijs van injecties tegen opstijgend vocht

De kostprijs van injecties tegen opstijgend vocht is steeds afhankelijk van een aantal factoren zoals de dikte van de muur, de te behandelen oppervlakte en de gebruikte materialen.
Aldiva komt graag bij u langs om de juiste diagnose te stellen en vervolgens een correcte offerte te maken. Wil u graag een vrijblijvend bezoek, laat dan hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te regelen.

Premies voor vochtbestrijding
10-05-2016

De gevolgen van vochtproblemen in uw woning
Vochtproblemen in uw woning veroorzaken op lange termijn vaak een hoop problemen. Op de muren ontstaan schimmels, wat dan weer ongedierte aantrekt, de constructie van uw woning wordt langzaam aangetast en er is aardig wat meer vermogen nodig om uw woning te verwarmen waardoor uw energierekening stijgt.
Daarnaast zijn er ook nog de negatieve gevolgen voor uw gezondheid, zoals allergieën en ademhalingsproblemen.

U hebt er dan ook alle belang bij vochtproblemen zo snel mogelijk aan te pakken. De kosten van de werken zullen steeds afhankelijk zijn van de situatie. Aldiva komt daarom altijd eerst ter plaatse voor een gratis analyse zodat we een correcte oplossing en offerte kunnen aanbieden.

Maak gebruik van bestaande premies
Wat velen niet weten is dat u ook voor het behandelen van opstijgend vocht gebruik kan maken van een aantal premies waardoor uw investering beperkt blijft.
We overlopen hier even voor u de mogelijkheden.

Doe beroep op de Vlaamse renovatiepremie voor vochtige muren

Gaat u opstijgend vocht in uw woning bestrijden, dan kan u misschien rekenen op de steun van de Vlaamse verbeteringspremie. De tegemoetkoming bedraagt hier momenteel 750,00 Euro.?
De voorwaarden die hieraan verbonden zijn:
•    uw facturen mogen max. 1 jaar oud zijn
•    het bedrag van uw factuur moet minstens het dubbele bedragen van de premie
•    uw woning moet minstens 25 jaar oud zijn
•    uw woning moet gelegen zijn in het Vlaams gewest
•    de inkomensvoorwaarden zijn afhankelijk van uw gezinssituatie
Meer info over de voorwaarden en het aanvraagformulier kan u terugvinden op de website van Vlaanderen.be

Vergeet niet na te kijken of u recht hebt op een gemeentelijke premie!
Ook op gemeentelijk vlak zijn er vaak nog extra premies verkrijgbaar. Omdat we in dit artikel moeilijk een overzicht kunnen geven van alle Vlaamse gemeentes, verwijzen wij u hiervoor graag door naar de website premiezoeker.be. Geef op de startpagina uw gemeente in en in enkele stappen krijgt u een overzicht van de mogelijke premies.

Zet alvast de eerste stap naar een betere leefomgeving en neem contact met ons op. We plannen dan zo snel mogelijk een afspraak voor uw gratis vochtanalyse.


Sterk in ons werk!
02-12-2015

Wij durven het gerust zeggen: we zijn sterk in ons werk!
We maken uw kelder kurkdroog!
We stoppen het vocht in uw muren!

Al 50 jaar lossen we vochtproblemen op, zowel bij particulieren als professionelen en we durven dan ook zeggen dat we expert zijn in het droog maken van ondergrondse constructies en in het bestrijden van vochtige muren met injecties.

Om u nog beter te dienen kochten we recent een nieuwe Mercedes Vito, een bedrijfswagen die ons een grotere flexibiliteit geeft om te parkeren in drukke centra en ondergrondse parkings. Bovendien is hij voorzien van een krachtige motor en een groot laadvermogen waardoor we al ons gereedschap gemakkelijk kunnen laden en vervoeren. ?

Last van vocht? Contacteer Aldiva-works en we komen zo snel mogelijk bij u langs voor een juiste analyse en vrijblijvende offerte. Misschien staat dit nieuwe werkpaard dan binnenkort voor uw deur!

Oorzaken en oplossingen voor vocht in huis
11-11-2015

Vocht in huis is onmiskenbaar een probleem. Het zorgt niet alleen voor een vervelende geur, het kan op langere termijn ook gezondheidsproblemen geven, veroorzaakt door schimmels.
Een droog huis is aangenaam en belangrijk voor een hoge levenskwaliteit.

Wij bieden goede oplossingen om uw huis vochtvrij te maken, maar hier zijn alvast enkele tips over wat u, preventief of na een behandeling door ons, zelf kan doen:

-    vermijd condensatie (vocht door afkoeling van warme lucht). Dat doet u door bv. ongebruikte kamers regelmatig te verwarmen,  keukens en badkamers dagelijks te luchten, geen nat wasgoed te hangen in gesloten ruimten, kieren en gaten
niet fanatief af te sluiten, enz. Met andere woorden: ventileren is heel belangrijk.
-    zorg voor goed onderhouden en degelijk gevoegde buitenmuren, zodat u binnen de nadelen van de weersomstandigheden, zoals o.a. vochtvorming, niet voelt.

Is het vochtprobleem in uw huis al te ver gevorderd? Dan is het aan te raden er een gespecialiseerde firma bij te halen.

Hoe gaat Aldiva-works te werk?
Wij maken eerst een gratis analyse, omdat dit van uiterst belang is om het vochtprobleem op de juist manier aan te pakken. Na deze analyse kan het juiste voorstel aangeboden worden. Indien blijkt dat injecties tegen opstijgend noodzakelijk zijn, dan injecteren wij vooraf geboorde gaten met een vloeistof, die uw aangetaste muur voorziet van een vochtafstotende laag.
Als de eerder gemaakte diagnose ook zou uitwijzen dat de muur veel zoutvorming vertoont (zout trekt omgevingsvocht aan), dan kunnen wij na het injecteren, deze zones behandelden met zoutwerende materialen. Tot slot worden desgewenst de muren opnieuw bepleisterd, waarna ze verf- of behangklaar is.
En wat zeker niet onbelangrijk is: de vochtwerende vloeistof waarmee we injecteren,  bestaat uit onschadelijke- en milieuvriendelijke producten.

Gebruik het contactformulier en maak een afspraak voor een gratis vocht-analyse.

Geef de strijd tegen het vocht in uw huis niet op, wij bieden graag de juiste oplossing.