Aldiva Works - Opstijgend vocht
Vochtige muren ?

Opstijgend vocht kan vochtproblemen in huis veroorzaken. Natte muren, schimmelvorming en gezondheidsklachten kunnen hiervan het gevolg zijn. Aldiva Works bestrijdt deze vochtproblemen met injecties tegen opstijgend vocht.

Injecties tegen opstijgend vocht

Bij de injectiewerken wordt onder lage druk een vochtwerende injectievloeistof in vooraf geboorde gaten langs de muurvoeten gespoten. De vloeistof verdeelt zich en verzadigt zo de bakstenen en het metselwerk van een volledige metselschijf. Wanneer de muren zijn verzadigd zijn alle poriën van de metselschijf waterdicht. Zo ontstaat als het ware een vochtwerende laag in de muur waardoor opstijgend vocht geen kans meer krijgt uw woning binnen te komen.

Vrijblijvend contact opnemen?
Grondige diagnose oorzaak vochtproblemen noodzakelijk

Foutief uitgevoerde injectiewerken zijn meestal zonder enige uitwerking en kunnen zelfs uw muren beschadigen. Het is daarom belangrijk voorafgaand aan de injectiewerken een:

  • grondige diagnose te stellen van de oorzaak van de vochtproblemen; optrekkend grondvocht, oppervlakkig condens, indringing van regenslag of hygroscopische zouten
  • gedegen werkplan te maken dat is afgestemd op de technische aspecten en de aard van de beschadigingen en het bouwwerk; lokalisering van de boringen, één of twee rijen boren, doorsnede/afstand/diepte bepalen.

Het stellen van een goede diagnose en het opstellen van een gedegen werkplan is specialistisch vakwerk. Wanneer u écht van uw vochtproblemen af wilt, laat uw injectiewerken dan over aan de specialist, Aldiva Works!