Blijf NIET pompen!
Maak uw kelder ECHT DROOG!

Aldiva-Works zorgt voor de oplossing om voortaan uw kelder DROOG te gebruiken en dus geen bijkomende pompjes meer of dure luchtafzuig-systemen.

Wij garanderen u wel degelijk een droge kelder zonder pompsysteem en dit uitgevoerd onder waarborg door gekwalificeerd personeel.

Ook houden wij eraan om geen voorschotten te vragen voor latere uitvoeringen, daar naar onze mening een aangeboden resultaatsverbintenis de basis moet zijn.

Laat u GRATIS en vrijblijvend door ons adviseren.
Wij beloven u een snelle, correcte en eerlijke aanpak!

STOP vocht!
betaal MINDER!

Problemen van opstijgend vocht in huis kunnen leiden tot aantasting van houten plinten, bepleisteringen, leidingen, verf, behang en bovendien veroorzaakt vocht in huis vaak gezondheidsproblemen door schimmelvorming enz.

Een juiste analyse van het eigenlijke probleem is dan ook noodzakelijk om tot de juiste oplossing te komen. Aldiva-Works heeft alvast de expertise in huis en past deze al vele tientallen jaren toe.

De steeds terugkerende samenwerking met +/- een 6.000 tal aannemers en architecten, laat hierover dan ook weinig twijfel bestaan. Onze prijs / kwaliteits- verhouding naar al onze cliënten toe, is wel heel democratisch te noemen.

Bij ons alvast geen abnormale en hallucinante prijzen, maar een correcte professionele benadering. Verder worden al onze werken uitgevoerd met top materialen, allen voorzien van kwaliteitscertificaten.

Laat u vrijblijvend door ons adviseren voor een betaalbare prijs, met resultaatsverbintenis en zonder voorschotten.

Laat ons GRATIS adviseren en U zal verrast- zijn van onze correcte prijzen !

Familie Peeters, Hasselt
" Een aannemer uit onze kennissen kring, blijkt al jaren op uw diensten beroep te doen en zegt dat aldiva de juiste referentie is. Kan u ook met ons contact opnemen om ons vochtprobleem op het gelijkvloers op te lossen. "
Familie Verelst, Schoten
" Beste, ongeveer 15 jaar geleden hadden wij een serieus probleem met opstijgend vocht, na een correcte diagnose en analyse hebben de mensen van Aldiva-Works ons de oplossing aangeboden en we zijn nog altijd super tevreden over het resultaat. Ondertussen heeft onze dochter ook haar eigen woonst en wordt zij geconfronteerd met gelijkaardige problemen. Wellicht kan u ook bij haar een correcte oplossing aanbieden. "
Familie Van Genechten, Mechelen
" Men had ons aldiva-works aangeraden voor vochtproblemen en terecht. Van offerte tot factuur een aangename ervaring. "
Familie Borgers, Ternat
" Ongeveer 23 jaar geleden heeft uw firma bij ons de kelder waterdichte gemaakt, waarvan wij trouwens nog altijd tevreden zijn. Sinds kort hebben wij een andere woning aangekocht, met de bedoeling na renovatie naar daar te verhuizen. Aangezien de kelder daar heden niet waterdicht is, hadden wij graag gehad dat iemand van uw mensen is ter plaatse kon komen kijken. Kan u mij hiervoor eerstdaags contacteren a.u.b. "
Familie De Schutter, Gent
" Onze dank voor de correctheid van uw afgevaardigde, aangezien deze persoon ons attent maakte op de oorzaak van de insijpeling in onze kelder. Dit bleek volgens hem duidelijk rioolwaterverlies te zijn van onze naast buren. In samenspraak met mijn buur hebben wij een camera onderzoek laten uitvoeren, waaruit bleek dat deze stelling inderdaad klopte. Andere firma's daarentegen maakte gewoon een offerte op voor de dichting van onze kelder, wat uiteindelijk niet nodig bleek. Bedankt voor uw eerlijkheid en begeleiding. "
Familie Verbraecken, Boom
" Bedankt voor het respecteren van de eerder afgesproken tijdsduur van de voorziene werken. "
Familie Van Cauwenberghe, Kruibeke
" Hartelijk dank voor het herstelwerk in mijn keldertje. Ik zal uw firma blijven aanprijzen aan anderen. "
Familie Vermeylen, Kessel-Lo
" Alvast bedankt voor de correctheid waarmee onze werken in de kelder zijn verlopen. Het mag toch gezegd zijn, dat de mensen welke bij ons gewerkt hebben zeer vriendelijk waren en alles telkens netjes achterlieten. Wij hebben al andere aannemers zien komen en gaan !!! Mochten er in onze onmiddellijke omgeving mensen zijn met gelijkaardige problemen, zullen wij niet nalaten jullie gegevens doorgeven. "
Familie Seghers, Roeselare
" Na vijf jaar sukkelen en procederen met gerechtsdeskundige, hebben wij de miserie van onze natte verlaagde woonruimte achter ons kunnen laten. De firma welke de dichting toen uitgevoerd heeft maar er niet in slaagde, blijkt inmiddels ook failliet. Dat aldiva-works ondertussen in slechts vier werkdagen onze leefruimte kon herschapen tot een aangename gebruiksruimte, weten wij ten zeerste te waarderen. Met grote dank ... "
Familie Coenen, Sint-Niklaas
" Wij hebben de naam van uw firma doorgekregen van iemand van eandis. Uw firma blijkt ondermeer gespecialiseerd te zijn in het afdichten van kelders. Bij ons zijn het hoofdzakelijk de nutsleidingen door de keldermuur welke lekken. Kan u hierover met ons contact opnemen a.u.b. "
Familie Van Ieperzele, Brugge
" Na vier prijsoffertes voor ons probleem opstijgend vocht, bleek maar eens hoe groot de prijsverschillen zijn. In deze branche zitten duidelijk cowboys, waarvan de prijzen alle kanten op kunnen. Na het bijkomend inroepen van een plaatselijke architect, welke ons bijstond met onze opstijgend vocht problemen, werd ons aldiva-works aangeraden. Het professioneel verschil werd al snel duidelijk. Dank aan aldiva-works en onze architect. "

Contacteer ons voor een GRATIS diagnose en offerte: