Aldiva Works - PU-injecties
Elastisch behandelen van ondergrondse scheuren, naden e.a. in betonconstructies

Voor het duurzaam dichten van barsten, scheuren en openingen in sterk waterhoudende ondergronden gebruiken wij PU-injecties. Het waterreactief polyurethaan reageert in contact met water tot een zachtschuim, dat zich vormt tot een hydrofobe en chemisch resistente massa. Het resultaat is een flexibele, milieuvriendelijke en onschadelijke afdichting, die bestand is tegen biologische aantasting. Uiteraard uiterst vakkundig aangebracht door de ervaren professionals van Aldiva Works.

Milieuvriendelijk: polyurethaan-injecties

Via betonscheuren of ondergrondse scheuren sijpelt vocht uw kelder, tunnel, ondergrondse garage of put in. Uw remedie? De polyurethaan-injecties (PU-injecties) van Aldiva-Works. Daarvoor gebruiken we onschadelijke en milieuvriendelijke producten die bestand zijn tegen biologische aantasting. Help het milieu én uzelf vooruit: bel nu naar Aldiva-Works. Vragen? Stel ze gerust.

Vrijblijvend contact opnemen?
PU-injecties: professioneel dichten van betonscheuren

PU-injecties stemmen wij af op uw constructie en de grootte van de betonscheuren. Met bijvoorbeeld verschillende harsen: een voor elk probleem. Zo rekent u op een snelle en solide dichting, zonder een spoor van uitdroging of synerese. Onze ervaren professionals brengen de PU-injecties vakkundig aan. Want Aldiva-Works garandeert u een duurzaam resultaat. Dicht uw betonscheuren professioneel: vraag nu uw PU-injecties aan bij Aldiva-Works.

Maak komaf met ondergrondse scheuren

Dicht uw ondergrondse scheuren, aanzetnaden, barsten en grindnesten voor eens en altijd. Want de afdekking is van een flexibel materiaal. In contact met water vormt deze stof zich om tot een vochtafstotend en licht flexibel schuim. Dat is bovendien bestand tegen biologische aantasting. Tot slot zijn alle injecties perfect gericht: zo sluit u ondergrondse scheuren zeker volledig af. Zeg nee tegen betonscheuren en juich voor PU-injecties: bel nu voor uw behandeling. Vragen? Reken op een snel en vrijblijvend antwoord.